Of This Gloom - kommentárral

2012.11.13. 18:42 - Man vs Music

Kovács: Eredetileg nemzetközi rock n’rollnak készült, mert a dal alapjait a soproni Volt fesztiválon, illetve kicsit később egy müncheni koncert előtt raktam össze, de aztán jött Ádám, és újraírtuk az egészet. Végül húzós, néha kicsit pozőr metálszám lett belőle, Ádi énekel is benne sokat, mert ő az ilyeneket szereti. A szólót Michael Dennertől (ex-Mercyful Fate) loptam, de ezt úgysem fogja neki elhinni senki, ha panaszkodna.

Vörös: Brucker Bence hangmérnöknek ez a kedvenc száma a lemezen. Brucker Bence a magyar topstúdió Supersize-ban dolgozik, ő keverte a B korongon hallható három feldolgozást, és koncertekre is sokszor ő jön velünk. Brucker Bence egyébként még csak huszonegy éves, úgyhogy valószínűleg jobban képben van mostani zenékből, szóval örüljünk neki, ha Brucker Bence azt mondja: milyen jó modern benne az ének. Igaz, nem tudom pontosan melyik dallamra gondol, de akármelyikre is, azt biztos Ádi erőltette ki. Csókóljuk a kezét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicformagyaranimals.blog.hu/api/trackback/id/tr914905594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása