Natasha - kommentárral

2012.11.13. 18:47 - Man vs Music

Kovács: Ennek a dalnak az alapját Szentpéteri művész úrtól kaptuk ajándékba. Zsolt (korábbi Superbutt-gitáros) átküldött nekünk egy lemeznyi demót azzal, hogy ha valamelyiket van kedvünk megcsinálni, akkor ne habozzunk. Ez volt az, ami elsőre megtetszett mindenkinek, de Ádámmal azért eléggé belepiszkáltunk az eredetibe. A refrént és a középrészt megtartottuk, a többit viszont mi tettük hozzá. A vámpíros tematikán felbuzdulva csempésztem némi templomi orgonát is a dalba, de szerencsére a többiek ezt csak a keverésnél hallották, amikor már nem tudtak mit csinálni. Talán a legspontánabb tétel az egész lemezen. Bárcsak minden ilyen könnyen ment volna!

Vörös: Azt már sokszor elmeséltük, hogy a Natasha szövegét egy Budapesten élő amerikai tanár és író barátunk, Ken Derby írta, az apropója pedig Ken remélhetőleg valamikor hamarosan megjelenő új könyve, amiben a főszereplő vámpírlány egy jelenetben még egy Superbutt-koncertre is lekeveredik az A38-ra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicformagyaranimals.blog.hu/api/trackback/id/tr784905607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása