Best Plays - kommentárral

2012.11.13. 18:52 - Man vs Music

Kovács: Tomika hozta az alapriffet, amit aztán Fellegivel közösen formáltunk dallá. Ádám írta a verze riffjét, a refrént, én meg a középrészbe és a dalszerkezetbe rondítottam bele. Igazán jó kis darab, élmény játszani koncerten – nekünk legalábbis. A szólót kivételesen előre megírtam, de a stúdióban kiderült, hogy sajnos nem jó, ezért újat kellett improvizálni. A lemezen az első próbálkozás hallható. Szabikával (Szűcs Szabolcs hangmérnök) csóváltuk a fejünket, amikor visszahallgattuk, hogy ekkora baromságot még a világ nem látott, de aztán ez maradt, mert a zenekarnak megtetszett.

Vörös: Amikor Ádi először megnézte a szöveget, megrökönyödve kérdezte: „mi ez, megtértél, vagy mi van?”, aztán gyorsan tisztáztuk, hogy a „Sweet Jesus lead me on” nyitósor nem azt jelenti, hogy édes Jézus vezess, hanem, hogy vezess félre. Ettől függetlenül a szöveg se pro, se kontra nem vallási témájú (abban azt hiszem nem a mi feladatunk állást foglalni), sokkal inkább szól például saját magunkról, akik a lelkünket is eladjuk tíz Facebook-lájkért, mert azt hisszük, hogy a népszerűség érték. Zenészek, színészek, bohócok, politikusok és egyéb küldetéstudatos paprikajancsik – ott leszünk a végén mind a jól megérdemelt helyünkön. Sehol.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicformagyaranimals.blog.hu/api/trackback/id/tr384905624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása