Pokolra kell - kommentárral

2012.11.13. 18:17 - Man vs Music

Kovács: A Superbutt Slayer-száma! Ez a dal gyakorlatilag teljesen improvizatív módon született meg a próbateremben, már fogalmam sincs, melyik téma volt a kiindulópont, talán a refrén. Nagyon vicces nóta, hiszen a slayeres elemek mellett a refrénben található My Dying Bride-hatású harmóniamenet, illetve a kiállás előtti részben egy meglehetősen Cannibal Corpse-os téma is, amit élőben valószínűleg sosem fogunk pontosan eljátszani. Az már egy másik kérdés, hogy kik azok, akik bármikor is gondolták volna, hogy a Superbutt ilyen zenekarokra hivatkozik egyszer.

Vörös: azt hiszem, ez a kedvencem a dupla album 17 dala közül. Murphy törvénye, hogy soha nem játszottuk még élőben, pedig biztosan nagyon élvezném. De majd kierőszakolom, hogy kerüljön be a programba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicformagyaranimals.blog.hu/api/trackback/id/tr74905545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása