Pont középre - kommentárral

2012.11.13. 18:23 - Man vs Music

Kovács: A magyar lemez négy dala nagyon spontán módon állt össze, általában az volt a forgatókönyv, hogy lementem egy dalvázlattal, és Ádámmal közösen kidolgoztuk a szerkezetet. Ebben a számban lett volna egy metalcore-os breakdown, vagy mifene, de szerencsére a stúdióban rájöttünk, hogy nem jó az úgy, és inkább átírtuk. A verzék alatt egy Moog Taurus pedálokat imitáló szintiszólam is helyett kapott, amit a régi Genesis miatt volt muszáj beletenni.

Vörös: Aki szeret repülni, és egyfolytában a fapados légitársaságok akcióit bújja, az Norbert, a Superbutt legrégebbi tagja (turnémenedzselés, színpadi fény stb.), aki pedig a „de hát uram, látom az eget!”, illetve „nézze, uram, ömlik a baj” (eredetiben szar) mondatokat hallotta, az Ádi. Ő ugyanis civilben a MÁV karbantartási részlegénél diszpécserkedik, és a felháborodott állomásfőnökök neki jelentik, ha csőtörés van, vagy elvitte a vihar a fejük fölül a tetőt. Így lesz a hétköznapok profán helyzeteiből emelkedett dalszöveg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicformagyaranimals.blog.hu/api/trackback/id/tr674905557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása